Antipasto Fredo (冷前菜)
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水牛モッツァレラチーズと色々お野菜のグリーンサラダ
Green salad of various vegetables and mozzarella cheese
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セルバチカルーコラとイタリア産生ハム・サラミのサラダ
Salad of Italian ham, salami and cell Bachika Rukora
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イタリア パルマ産ランギラネーゼの生ハム
raw ham of Parma Rangiraneze
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4種お肉のリエット
Rillettes of four meat
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生マカジキの自家製スモーク
Homemade smoked raw marlin
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新鮮お野菜のバーニャカウダ
Bagna cauda of fresh vegetables
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トマトとバジルと水牛モッツァレラチーズのカプレーゼ
Caprese of mozzarella cheese and tomato and basil
Antipasto Cardo (温前菜)
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Chef Selection
国産牛トリッパのトマト煮込みフィレンツェ風ガーリックトースト添え
Served with stewed tomato Florentine style garlic toast of beef tripe
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温野菜のサラダ(バジルの爽やかなソースで)
Salad of steamed vegetables
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Chef Selection
ズワイガニとマッシュルームのキッシュ自家製ピクルス添え(1人前)
Served with homemade quiche pickled mushrooms and snow crab
Cicchetti(サイドオーダー)
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イタリア産チーズ各種
Italian cheese various
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イタリア産グリーンオリーブ
Italy produced green olives
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ガーリックトースト(2ピース)
Garlic toast (2 pieces)
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自家製ドライトマト
Homemade dried tomatoes
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じゃがいものロースト
Roasted potato
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自家製ピクルス
Homemade pickles