Antipasto Fredo (冷前菜)
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水牛モッツァレラチーズと色々お野菜のグリーンサラダ
Green salad of various vegetables and mozzarella cheese
900円 -
セルバチカルーコラとイタリア産生ハム・サラミのサラダ
Salad of Italian ham, salami and cell Bachika Rukora
1,200円 -
イタリア パルマ産ランギラネーゼの生ハム
raw ham of Parma Rangiraneze
950円 -
4種お肉のリエット
Rillettes of four meat
600円 -
生マカジキの自家製スモーク
Homemade smoked raw marlin
900円 -
新鮮お野菜のバーニャカウダ
Bagna cauda of fresh vegetables
1,100円 -
トマトとバジルと水牛モッツァレラチーズのカプレーゼ
Caprese of mozzarella cheese and tomato and basil
800円
Antipasto Cardo (温前菜)
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Chef Selection
国産牛トリッパのトマト煮込みフィレンツェ風ガーリックトースト添え
Served with stewed tomato Florentine style garlic toast of beef tripe
900円 -
温野菜のサラダ(バジルの爽やかなソースで)
Salad of steamed vegetables
1,000円 -
Chef Selection
ズワイガニとマッシュルームのキッシュ自家製ピクルス添え(1人前)
Served with homemade quiche pickled mushrooms and snow crab
500円
Cicchetti(サイドオーダー)
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イタリア産チーズ各種
Italian cheese various
300円 盛り合わせ 600円〜 -
イタリア産グリーンオリーブ
Italy produced green olives
400円 -
ガーリックトースト(2ピース)
Garlic toast (2 pieces)
400円 -
自家製ドライトマト
Homemade dried tomatoes
400円 -
じゃがいものロースト
Roasted potato
500円 -
自家製ピクルス
Homemade pickles
500円